00%
2023

101 – Charms

Wang & Buck, Copenhagen

– en tradition nyfortolket

Charms er små historier, som kan være tegn på milepæle i menneskets liv. Charms kan være talisman. Charms kan være små souvenirs fra en begivenhed. Charms kan være fra din elskede for at vise dennes kærlighed, som du gemmer på. Vi har allesammen vores anekdoter, og hele tiden leder vi efter måder at huske på eller markere en vigtig begivenhed i livet.

Wang & Buck har inviteret 53 danske guldsmede og smykkekunstnere til at forholde sig til at nyfortolke denne gamle tradition. Udstillingen er ét langt armbånd på otte meter, hvorpå de 101-charms hænger. Armbåndet kører rundt i udstillingen – det er bare at stille sig op og vente på, at 101 spændende charms glider forbi.

Wang & Buck, Vesterbrogade 183, 1800 Frederiksberg C.

Moulin Rouge
Moulin Rouge

Jeg laver en ny charm hvert år, 27 er det blevet indtil videre. Men det er klart, at det sætter sine begrænsninger, at de er nødt til at være så små. 101-charms udstillingen gav mig en spændende mulighed for at skabe et sceneri omkring de små figurer, og på den måde uddybe mine fortællinger.

Mine to værker Moulin Rouge og L’Artiste Parisien til 101-charms udstillingen viser tre cancan-dansere på scenen i Moulin Rouge og et kig ind i en kunstmaler i Montmartres loft-atelier.